Resultaten voor studiekeuze maken

 
studiekeuze maken
Een studiekeuze maken: do's' en donts Jobat.be.
Meestal begint het te knagen op een kantelpunt in hun leven waarop ze zich afvragen: Hoe ben ik hier beland en is dit het nu voor de rest van mijn leven? Dan kan je er maar beter vroeg genoeg bijzijn en al na je middelbare school de juiste studiekeuze maken.
Onderwijskiezer.
Leerlingen einde basisonderwijs. Een test waarmee je je belangstelling verkent. Leerlingen einde 1e graad Secundair onderwijs. Een vragenlijst die peilt naar je studiehouding. Leerlingen einde 1e graad Secundair onderwijs. Een test om je belangstelling voor opleidingen van het hoger onderwijs.
Een goede studiekeuze maken? KdG to the rescue!
5 tips voor een goede studiekeuze. Video van 5 tips voor een goede studiekeuze. Sarah Loopmans studieloopbaanco├Ârdinator geeft in de MNM-studio 5 tips voor een goede studiekeuze. Deze 5 tips helpen om een goede studiekeuze te maken. Tip 1: Zoek naar jezelf.
Studiekeuze in het secundair onderwijs Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De bedoeling is dat zij vanaf de 2de graad vanaf het 3de leerjaar, min of meer een definitieve studiekeuze maken. Het blijft wel mogelijk om later nog over te schakelen. Kies een studierichting die in de lijn ligt van de interesses en de talenten van je kind.
Hulp bij je studiekeuze. PXL.
Voor meer tips bij het maken van een studiekeuze kan je hier terecht. De powerpoint over studiekeuze, getoond op de infoavond van 23 november 2016, kan je onderaan downloaden. Indien je maar niet tot een beslissing kan komen en je blijft twijfelen over de juiste studiekeuze, kan je altijd contact opnemen met de co├Ârdinator studieloopbaanbegeleiding: Anneleen Huisman.
Welke studie past bij mij? Maak nu de Gratis Studiekeuzetest.
Ontdek hier wat je echt wilt zodat je een passende studie kan kiezen en een verkeerde studiekeuze voorkomt. Maak de gratis 7-vragen studiekeuzetest, bekijk studiekeuze tips advies, schakel studiekeuzebegeleiding in en bekijk de mogelijkheden voor het nemen van een tussenjaar. Gratis Studiekeuzetest, Studiekeuze Tips Advies, Studiekeuzebegeleiding, Verkeerde Studiekeuze?,
Welke studierichting past bij mij? Teleblok.
Of heb je eerst even iets anders gedaan en beslis je om nu de draad weer op te pikken en alsnog een hogere studie aan te vangen? Geen eenvoudige beslissing, maar wel een moedige! Om een verantwoorde studiekeuze te maken kan je je maar best eerst goed informeren alvorens een definitief besluit te nemen.

Contacteer ons