Zoeken naar studiekeuze maken

 
studiekeuze maken
Een studiekeuze maken: do's' en donts Jobat.be.
Ja, ik aanvaard de voorwaarden Nee, ik lees verder met beperkte functionaliteit. Voor werkgevers Aanmelden. Een studiekeuze maken: do's' en donts. Bij een studiekeuze halen goede raad van anderen en oude, te klassieke recepten het vaak van passie en dromen.
De juiste studiekeuze maken: hoe doe je dat? Radio 2, de grootste familie.
Het kan soms een heus drama zijn: hoe beslis je wat je verder gaat studeren? Het is een belangrijke keuze waarbij je veel overwegingen moet maken. Want hoe je het nu draait of keert: een studiekeuze bepalen, is ook voor een deel je toekomst bepalen.
Studiekeuze in het secundair onderwijs Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De bedoeling is dat zij vanaf de 2de graad vanaf het 3de leerjaar, min of meer een definitieve studiekeuze maken. Het blijft wel mogelijk om later nog over te schakelen. Kies een studierichting die in de lijn ligt van de interesses en de talenten van je kind.
Onderwijskiezer.
Leerlingen einde Secundair onderwijs. Een zelfrapportagevragenlijst waarbij je jezelf beoordeelt op 6 keuzetaken., die belangrijk zijn in het keuzeproces naar het hoger onderwijs toe. Leerlingen einde Secundair onderwijs. Een hulpmiddel om te ontdekken welke opleidingen in het hoger onderwijs jou kunnen boeien.
Welke studie past bij mij? Maak nu de Gratis Studiekeuzetest.
Ontdek hier wat je echt wilt zodat je een passende studie kan kiezen en een verkeerde studiekeuze voorkomt. Maak de gratis 7-vragen studiekeuzetest, bekijk studiekeuze tips advies, schakel studiekeuzebegeleiding in en bekijk de mogelijkheden voor het nemen van een tussenjaar. Gratis Studiekeuzetest, Studiekeuze Tips Advies, Studiekeuzebegeleiding, Verkeerde Studiekeuze?,
Hulp bij je studiekeuze. PXL.
Voor meer tips bij het maken van een studiekeuze kan je hier terecht. De powerpoint over studiekeuze, getoond op de infoavond van 23 november 2016, kan je onderaan downloaden. Indien je maar niet tot een beslissing kan komen en je blijft twijfelen over de juiste studiekeuze, kan je altijd contact opnemen met de coördinator studieloopbaanbegeleiding: Anneleen Huisman.

Contacteer ons