Resultaten voor studiekeuze maken

 
studiekeuze maken
Hulp bij je studiekeuze. PXL.
Voor meer tips bij het maken van een studiekeuze kan je hier terecht. De powerpoint over studiekeuze, getoond op de infoavond van 23 november 2016, kan je onderaan downloaden. Indien je maar niet tot een beslissing kan komen en je blijft twijfelen over de juiste studiekeuze, kan je altijd contact opnemen met de coördinator studieloopbaanbegeleiding: Anneleen Huisman.
Onderwijskiezer.
Leerlingen einde Secundair onderwijs. Een zelfrapportagevragenlijst waarbij je jezelf beoordeelt op 6 keuzetaken., die belangrijk zijn in het keuzeproces naar het hoger onderwijs toe. Leerlingen einde Secundair onderwijs. Een hulpmiddel om te ontdekken welke opleidingen in het hoger onderwijs jou kunnen boeien.
De juiste studiekeuze maken: hoe doe je dat? Radio 2, de grootste familie.
Het kan soms een heus drama zijn: hoe beslis je wat je verder gaat studeren? Het is een belangrijke keuze waarbij je veel overwegingen moet maken. Want hoe je het nu draait of keert: een studiekeuze bepalen, is ook voor een deel je toekomst bepalen.
Welke studie past bij mij? Maak nu de Gratis Studiekeuzetest.
Ontdek hier wat je echt wilt zodat je een passende studie kan kiezen en een verkeerde studiekeuze voorkomt. Maak de gratis 7-vragen studiekeuzetest, bekijk studiekeuze tips advies, schakel studiekeuzebegeleiding in en bekijk de mogelijkheden voor het nemen van een tussenjaar. Gratis Studiekeuzetest, Studiekeuze Tips Advies, Studiekeuzebegeleiding, Verkeerde Studiekeuze?,
Een studiekeuze maken: do's' en donts Jobat.be.
Dan kan je er maar beter vroeg genoeg bijzijn en al na je middelbare school de juiste studiekeuze maken. 4 klassieke fouten bij het maken van een studiekeuze. Kijken naar je vaardigheden. Wanneer je een studiekeuze moet maken, kijk je vaak naar wat je vaardigheden zijn, welke zaken je goed kan.
Studiekeuze in het secundair onderwijs Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Studiekeuze in het secundair onderwijs. Studiekeuze in het secundair onderwijs. Wetgeving en omzendbrieven Edulex. Adressen van scholen en centra. Websites voor of over onderwijs. Over Onderwijs en Vorming. Evenementen en studiedagen. xml version1.0" encodingUTF-8? Onderwijs.vlaanderen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid.
Een goede studiekeuze maken? KdG to the rescue!
5 tips voor een goede studiekeuze. Video van 5 tips voor een goede studiekeuze. Sarah Loopmans studieloopbaancoördinator geeft in de MNM-studio 5 tips voor een goede studiekeuze. Deze 5 tips helpen om een goede studiekeuze te maken. Tip 1: Zoek naar jezelf.

Contacteer ons