Zoeken naar studiekeuze maken

 
studiekeuze maken
Welke studie past bij mij? Maak nu de Gratis Studiekeuzetest.
Ontdek hier wat je echt wilt zodat je een passende studie kan kiezen en een verkeerde studiekeuze voorkomt. Maak de gratis 7-vragen studiekeuzetest, bekijk studiekeuze tips advies, schakel studiekeuzebegeleiding in en bekijk de mogelijkheden voor het nemen van een tussenjaar. Gratis Studiekeuzetest, Studiekeuze Tips Advies, Studiekeuzebegeleiding, Verkeerde Studiekeuze?,
Onderwijskiezer.
Leerlingen einde basisonderwijs. Een test waarmee je je belangstelling verkent. Leerlingen einde 1e graad Secundair onderwijs. Een vragenlijst die peilt naar je studiehouding. Leerlingen einde 1e graad Secundair onderwijs. Een test om je belangstelling voor opleidingen van het hoger onderwijs.
Studiekeuze maken? Schoolverlatersrapport 2015 helpt! VDAB.
Qua studiekeuze blijft techniek in alle vormen een zeer goede keuze. Ook de zorg blijft het goed doen. Een 7de jaar na BSO of TSO is een ideale springplank naar de arbeidsmarkt. Een extra jaar blijkt een groot verschil te maken in de zoektocht naar een job, zeker als er praktijkervaring werd opgedaan.
Welke studierichting past bij mij? Teleblok.
Of heb je eerst even iets anders gedaan en beslis je om nu de draad weer op te pikken en alsnog een hogere studie aan te vangen? Geen eenvoudige beslissing, maar wel een moedige! Om een verantwoorde studiekeuze te maken kan je je maar best eerst goed informeren alvorens een definitief besluit te nemen.
Een studiekeuze maken: do's' en donts Jobat.be.
Meestal begint het te knagen op een kantelpunt in hun leven waarop ze zich afvragen: Hoe ben ik hier beland en is dit het nu voor de rest van mijn leven? Dan kan je er maar beter vroeg genoeg bijzijn en al na je middelbare school de juiste studiekeuze maken.
Deze 9 Studiekeuzetips maken je Studiekeuze echt Simpel.
De kans is daarbij groot dat jij dit jaar precies dezelfde fouten gaat maken. Hieronder vind je daarom de meest voorkomende fouten bij het maken van een studiekeuze en wat jij daaraan kan doen. Echte studiekeuzetips waar je wat aan hebt!
Hulp bij je studiekeuze. PXL.
Voor meer tips bij het maken van een studiekeuze kan je hier terecht. De powerpoint over studiekeuze, getoond op de infoavond van 23 november 2016, kan je onderaan downloaden. Indien je maar niet tot een beslissing kan komen en je blijft twijfelen over de juiste studiekeuze, kan je altijd contact opnemen met de coördinator studieloopbaanbegeleiding: Anneleen Huisman.

Contacteer ons