Resultaten voor social media en jongeren

 
social media en jongeren
Vlaamse jongeren blijven Facebook trouw maar gebruiken het wel persoonlijker Mediaraven.
Jongeren van hun kant zetten wel massaal digitale media in om over huiswerk te overleggen. Het online leerplatform van de school 22% moet het afleggen tegen de sms 75% en Facebook 78%. Ook hier gebruiken jongeren dus hun mediatoestellen om persoonlijk te overleggen met elkaar.
Maken sociale media je ongelukkig of juist wijzer? EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
Uit onderzoek van het CBS gehouden in 2015 onder 4000 jongeren tussen de 12-25 jaar blijkt dat jongeren slechter slapen, zich minder goed kunnen concentreren en slechter presteren op school. Bijna de helft van deze jongeren 47% zegt dat sociale media een negatieve invloed hebben op een of meerdere onderdelen van hun leven.
Kinderen en tieners op sociale netwerksites.
Amuseer je samen, maak plezier. Zo is het gemakkelijker om dit onderwerp op een positieve manier te bespreken. Hoe gaan jongeren om met sociale netwerken.: Meer info over sociale media en tof videomateriaal.: Boek Mediawijs online jongeren en sociale media.:
13" jaar als minimumleeftijd voor sociale media is realistische keuze" VRT NWS. VRT NWS. Play knop. Play knop. VRT NWS.
Video player inladen. Wie vragen heeft over privacy en sociale media kan onder meer terecht op de website ikbeslis.be van de Privacycommissie. Jongeren, ouders en leerkrachten vinden er tools en tips. Over enkele maanden zal de Privacycommissie trouwens niet alleen advies kunnen geven, ze zal ook kunnen controleren en boetes opleggen.
Zo bepalen sociale media het reisgedrag van jongeren Reizen KnackWeekend.be.
Dat blijkt uit een onderzoek van Expedia samen met Ruigrok NetPanel. Anderen jaloers maken blijkt een belangrijke reden waarom jongeren vakantiefoto's' delen op sociale media. En dat lukt best vaak. De helft van de ondervraagden zegt inderdaad wel eens afgunst te voelen bij het zien van de vakantiekiekjes van een ander.
Mediawijs Online, jongeren en sociale media Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
Met het boek Mediawijs online. Jongeren en sociale media proberen Michel Walrave en Joris van Ouytsel jongeren en hun opvoeders advies te geven over hoe ze eventuele risico's' van media kunnen beheersen en meer kunnen genieten van de voordelen van media, in plaats van onzekerheden en angsten bij opvoeders verder aan te wakkeren.
Leeftijdsgrens sociale media: wat vinden jongeren daar zelf van? VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
fr Allez à Flandreinfo.be en Visit flandersnews.be, the English news website of VRT News de Zur deutschsprachigen Webseite. Ontdek Sluit Video Zoek Net binnen. Er is iets fout gegaan. Start / stop automatisch afspelen Volgende. Video player inladen. Leeftijdsgrens sociale media: wat vinden jongeren daar zelf van? 13 jaar, dat wordt de officiële leeftijdsgrens voor kinderen op sociale media.
Sociale media Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
Sociale media kunnen daarbij een hulpmiddel zijn, maar probeer dus ook zeker daarbuiten wat sociaal contact op te zoeken met die mensen, want dat is minstens zo belangrijk Dan heb je die sociale media misschien binnenkort ook niet meer zo hard nodig Hebben andere awellers nog tips? Lililili zegt: bijna 2 jaar geleden. Ik zou het gwn vragen en die andere dingen zoals instagram enz gewoon verzwijgt, hihi. Larissa zegt: bijna 2 jaar geleden. Ik heb ook zo'n' ouders soms heel irritant Maar zeg dat ze je Instagram mogen nakijken de foto's' die je eropzet. Awel: Zeggen dat je bij social media er meer bijhoort werkt niet echt.

Contacteer ons