Resultaten voor jongeren op social media

 
jongeren op social media
Kinderen en tieners op sociale netwerksites.
Amuseer je samen, maak plezier. Zo is het gemakkelijker om dit onderwerp op een positieve manier te bespreken. Hoe gaan jongeren om met sociale netwerken.: Meer info over sociale media en tof videomateriaal.: Boek Mediawijs online jongeren en sociale media.:
Jongeren online media: appen, swipen en bingewatchen Frankwatching.
Dit laat heel duidelijk zien wat het belang is van de digitale leefwereld van jongeren, en wat de impact van social media daarop is. Social media hebben een doel en functie. Jongeren weten daarentegen het snelst nieuwe social media en digitale trends op te pikken.
Hoe het online leven jongeren beïnvloedt gezondheid.be.
In deze periode reageren jongeren die vaak sociale media gebruiken enerzijds extra sterk op signalen dat ze erbij horen, bijvoorbeeld via likes die ze op Instagram krijgen, maar zijn ze anderzijds extra gevoelig voor buitensluiting, zoals uitsluiting van groepsapps. Daarnaast zijn zowel jongeren en volwassenen gevoelig voor de mening van anderen online, zoals commentaar op hun muziekkeuze of hun uiterlijk.
Mediawijs Online, jongeren en sociale media Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
Naast de risicos, gaat de gids ook verder in op de mogelijkheden die sociale media bieden. We willen met deze gids vooral ook een positief verhaal brengen, waarbij de kansen van sociale media voor jongeren benadrukt worden, stellen de auteurs.
Jongeren en sociale media: wat zijn de gevaren? WDR Verzekeringen.
Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Door op OK te klikken ga je akkoord met deze cookies.
Vlaamse jongeren blijven Facebook trouw maar gebruiken het wel persoonlijker Mediaraven.
75% van de leerlingen vindt dat hun leerkrachten meer media zouden moeten gebruiken in hun lessen. In vergelijking met 2012 krijgen jongeren nu wel vaker les over privacyinstellingen op school 41%, en leren ze vaker op school hoe kritisch om te gaan met online bronnen 65%.

Contacteer ons