Meer resultaten voor jongeren op social media

 
jongeren op social media
13" jaar als minimumleeftijd voor sociale media is realistische keuze" VRT NWS. VRT NWS. Play knop. Play knop. VRT NWS.
Wie vragen heeft over privacy en sociale media kan onder meer terecht op de website ikbeslis.be van de Privacycommissie. Jongeren, ouders en leerkrachten vinden er tools en tips. Over enkele maanden zal de Privacycommissie trouwens niet alleen advies kunnen geven, ze zal ook kunnen controleren en boetes opleggen.
13 jaar als leeftijdsgrens voor social media: Veel jongeren. Het Belang van Limburg.
We moeten ook de werkelijkheid onder ogen zien, en die is dat jongeren er eigenlijk nog veel vroeger aan beginnen. De Backer gaat binnenkort een wetsontwerp indienen om de wettelijke minimumleeftijd voor een profiel op social media op 13 jaar te leggen.
Jongeren mogen vanaf 13 jaar op sociale media.
Jongeren mogen vanaf 13 jaar op sociale media. 12 februari 2018 2236.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Ook het Vlaams Parlement is voor een grens vanaf 13 jaar. Omdat Europa nieuwe richtlijnen over privacy in het leven roept. Daarom moeten de lidstaten beslissen wanneer jongeren online mogen.
Mediawijs Online, jongeren en sociale media Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
Naast de risicos, gaat de gids ook verder in op de mogelijkheden die sociale media bieden. We willen met deze gids vooral ook een positief verhaal brengen, waarbij de kansen van sociale media voor jongeren benadrukt worden, stellen de auteurs.
Vlaamse jongeren blijven Facebook trouw maar gebruiken het wel persoonlijker Mediaraven.
75% van de leerlingen vindt dat hun leerkrachten meer media zouden moeten gebruiken in hun lessen. In vergelijking met 2012 krijgen jongeren nu wel vaker les over privacyinstellingen op school 41%, en leren ze vaker op school hoe kritisch om te gaan met online bronnen 65%.
Wat zijn sociale media en wat kan je ermee doen goedgezind.be by Gezinsbond.
Maar tegelijk is steeds meer van onze maatschappij georganiseerd rond sociale media. Een event wordt aangekondigd op Facebook, breaking news weet je het eerst op Twitter en de vakantiefotos van je vrienden staan op Instagram. Voor ouders komt er nog een extra aspect bij: je kinderen wegwijs maken en behoeden voor de valkuilen, kan enkel als je er zelf ook iets van kent. Voor jongeren is digitaal normaal en hun moedertaal.
Kinderen en tieners op sociale netwerksites.
Amuseer je samen, maak plezier. Zo is het gemakkelijker om dit onderwerp op een positieve manier te bespreken. Hoe gaan jongeren om met sociale netwerken.: Meer info over sociale media en tof videomateriaal.: Boek Mediawijs online jongeren en sociale media.:
Jongeren en sociale media: wat zijn de gevaren? WDR Verzekeringen.
Sociale media zijn vandaag niet meer weg te denken uit het leven van de jongeren. Ze maken deel uit van hun identiteit, maar brengen ook bepaalde gevaren met zich mee. 64 % van de jongeren in Belgiƫ heeft een profiel op een sociaal netwerk.
Zo bepalen sociale media het reisgedrag van jongeren Reizen KnackWeekend.be.
16/10/17 om 0800: Bijgewerkt op 15/10/17 om 2033.: Een derde van de Belgische jongeren geeft aan dat ze er bij het zoeken van een reisbestemming rekening mee houden of ze interessante, jaloersmakende foto's' voor op sociale media kunnen maken. 10 Keer gedeeld.

Contacteer ons