Meer resultaten voor jongeren op social media

 
jongeren op social media
Social media in Nederland 2017: Instagram Snapchat favoriet onder jongeren Marketingfacts.
@DannyOosterveer 23 januari 2017. Snapchat en Instagram zijn mede door de grote populariteit onder jongeren het afgelopen jaar flink gegroeid in Nederland. Instagram is op de ranglijst van meest gebruikte social media in Nederland zelfs Twitter gepasseerd. Dat blijkt uit het Nationale Social Media Onderzoek 2017 van Newcom Research.
Jongeren en sociale media: wat zijn de gevaren? WDR Verzekeringen.
Sociale media zijn vandaag niet meer weg te denken uit het leven van de jongeren. Ze maken deel uit van hun identiteit, maar brengen ook bepaalde gevaren met zich mee. 64 % van de jongeren in Belgiƫ heeft een profiel op een sociaal netwerk.
Mediawijs Online, jongeren en sociale media Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
Wanneer jongeren bijvoorbeeld een account openen bij een sociaalnetwerksite, is het aangewezen om met hen te praten over de kansen en de risicos en om met hen de privacy instellingen te overlopen. Naast de risicos, gaat de gids ook verder in op de mogelijkheden die sociale media bieden.
Jongeren verkiezen sociale media boven traditionele media technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
2 ANP XTRA. Social media zijn de populairste primaire nieuwsbron onder jongeren van 18 tot en met 24 jaar. Televisie staat op de tweede plek. Dit blijkt uit het nieuwste Digitale News Report van het Reuters Institute. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail.
1 op de 6 jongeren is verslaafd aan sociale media Internet iHLN HLN.
De diensten kunnen wel helpen bij het contact met familieleden en vrienden die ver weg wonen. Bijna de helft van de jongeren erkent dat sociale media negatieve gevolgen hebben voor hun leven. Ze slapen bijvoorbeeld s nachts slechter, ze kunnen zich minder goed concentreren en hun cijfers op school gaan achteruit.
Kinderen en tieners op sociale netwerksites.
Amuseer je samen, maak plezier. Zo is het gemakkelijker om dit onderwerp op een positieve manier te bespreken. Hoe gaan jongeren om met sociale netwerken.: Meer info over sociale media en tof videomateriaal.: Boek Mediawijs online jongeren en sociale media.:
Jongeren online media: appen, swipen en bingewatchen Frankwatching.
Dit laat heel duidelijk zien wat het belang is van de digitale leefwereld van jongeren, en wat de impact van social media daarop is. Social media hebben een doel en functie. Jongeren weten daarentegen het snelst nieuwe social media en digitale trends op te pikken.
Vlaamse jongeren blijven Facebook trouw maar gebruiken het wel persoonlijker Mediaraven.
75% van de leerlingen vindt dat hun leerkrachten meer media zouden moeten gebruiken in hun lessen. In vergelijking met 2012 krijgen jongeren nu wel vaker les over privacyinstellingen op school 41%, en leren ze vaker op school hoe kritisch om te gaan met online bronnen 65%.

Contacteer ons