Op zoek naar verkeerde studiekeuze?

 
verkeerde studiekeuze
Verkeerde studiekeuze gemaakt? 5 manieren om je jaar nuttig én onvergetelijk te maken!
Overzicht van producten. Verkeerde studiekeuze gemaakt? 5 manieren om je jaar nuttig én onvergetelijk te maken! 16/11/2015 // Categorie: Studentennieuws. Het kan iedereen overkomen en je kunt er weinig aan doen: een verkeerde studiekeuze. Als je eenmaal gerealiseerd hebt dat de studie toch niet helemaal is wat je ervan verwacht had, kan je twee dingen doen.
Een valse start VDAB.
Veel studenten komen er pas aan het einde van hun studententijd achter dat ze de verkeerde studiekeuze gemaakt hebben. Getuige hiervan de poll van de week op deze site. 34, 3 procent van de 7200 getuigen heeft erg veel spijt van z'n' studiekeuze, 412, procent bij momenten, 245, procent totaal niet.
Foute studiekeuze Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
Doordat je huidige studie echt wel resulteert in faalangst raden we je ook echt aan hier eens met een studiebegeleider op school over te praten. Je kan ook altijd eens een kijkje nemen op de website van Teleblok www.teleblok.be, hier vind je heel wat informatie over studiekeuze, examenstress en faalangst.
Verkeerde studie gekozen? Twijfel over studiekeuze? Studiekeuzekind.
Daar leer je van. In die zin zijn er geen verkeerde keuzes. Onnadenkend een stap zetten zonder echt goed te tijd te nemen voor studiekeuze is eigenlijk de enige echte verkeerde stap die je kunt zetten in het studiekeuzeproces. Van al je andere omzwervingen leer je.
Dit zijn de 5 Mogelijkheden na een Verkeerde Studiekeuze.
Buitenland Content Decanen Geldzaken Gratis Studiekeuzetesten Hoe kies ik een studie? Inschrijven Interview MBO naar HBO Mindsets Oefeningen Open Dagen Op Kamers Ouders Praktische info Studeren in het buitenland Studiekeuze Begeleiding Studiekeuze Tips Studiekeuze Verhalen Tussenjaar Tussenjaar ervaringen Tussenjaar Tips Twijfel studiekeuze Verkeerde Studiekeuze Video Wie ben ik?
Gevaar na een verkeerde studiekeuze.
Bewust zijn van dit gevaar kan het verschil betekenen tussen WEER een verkeerde studiekeuze en de juiste studiekeuze. Het is namelijk zo dat wanneer we onzeker zijn en haast hebben we dringend veel informatie gaan verzamelen en totaal niet meer kritisch denken.
Waarom maken jongeren een verkeerde studiekeuze?
En dat blijkt ook uit de cijfers, 1 op de 3 studenten stopt met zijn studie in het eerste jaar. In het tweede jaar is dat nog eens 30 tot 35 procent. Hoe komt het dat zoveel jongeren een verkeerde studiekeuze maken?
Na een Verkeerde Studiekeuze een Nieuwe, Passende studie kiezen.
Voel je nu de tijdsdruk om vóór 1 mei nog een studie te kiezen maar wil je opnieuw een verkeerde keuze voorkomen en met zekerheid een nieuwe studie kiezen? Passende Studiekeuze Stap voor Stap is een online studiekeuzebegeleiding programma zodat je na een verkeerde studiekeuze weet welke studie bij je past en opnieuw een verkeerde studiekeuze voorkomt.
Ik verander van studierichting voor studenten Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Bij het begin van je studietraject van opleiding veranderen. Ben je voor de 1ste keer ingeschreven voor een bacheloropleiding en stel je vast dat je een verkeerde studiekeuze hebt gemaakt? Dan kan je leerkrediet terugkrijgen als je van opleiding of studierichting verandert.

Contacteer ons