Meer resultaten voor studiekeuze

 
studiekeuze
Studiekeuze Wikipedia.
Het begrip omvat echter nog meer. De studiekeuze en studiekeuzehulp heeft een hele evolutie doorgemaakt: van extern school advies en oriëntering" naar een bepaalde school tot schoolloopbaanbegeleiding. Met deze laatste term wordt vooral bedoeld dat studiekeuze een continu" proces" is niet alleen keuze op de scharniermomenten en dat de kiezende of zijn ouders zelf verantwoordelijk is.
CLB Brugge Studiekeuze.
van de kleuterklas tot in het hoger onderwijs. Om goed te kiezen is het belangrijk jezelf goed in te schatten en goed geïnformeerd te zijn over de verschillende keuzemogelijkheden. We werken nauw samen met de school bij het begeleiden van studiekeuzes.
Hulp bij studiekeuze Stedelijk Lyceum.
Hulp bij studiekeuze. Wie helpt je bij je studiekeuze? CLB Centrum voor LeerlingenBegeleiding. Op de eerste plaats kan je met al je vragen over de studiekeuze terecht bij je eigen school of de school waar ze de studierichting van jouw keuze aanbieden.
Studiekeuze Erasmushogeschool Brussel.
U bent hier. Home / Studiekeuze. Studeren in Brussel, dat is kiezen voor een boeiende stad waar je ogen en oren te kort zal komen. Op deze pagina geven we je meer informatie over de opleidingen van de Erasmushogeschool Brussel.
twijfel je aan je studiekeuze?
Probeer toch even streng en kritisch te zijn voor jezelf en alle stappen grondig te doorlopen. Op die manier loop je minder risico om vast te lopen in je studiekeuze, ben je zeker dat je een gegronde keuze maakt en is er meer kans dat je ook op lange termijn tevreden bent met je studiekeuze.
Studiekeuze.
Naar aanleiding van de update van dit onderdeel in mei 2015 werd een geannoteerde literatuurlijst pdf samengesteld met een overzicht van de meest relevante publicaties die rond dit thema terug te vinden zijn in de RoSa-bibliotheek tijdspanne 2005-2015. Voor meer lesmateriaal rond of publicaties over studiekeuze uit de RoSa-bibliotheek, zoek op onder de volgende trefwoorden: STUDIEKEUZE, BEROEPSKEUZE, LEERMIDDEL, ONDERWIJS en/of MEISJES, JONGENS of JONGEREN.
Studiekeuze VIVES.
Neem de nodige tijd, zodat je een studiekeuze maakt waar je écht tevreden over bent. Om een doordachte keuze te maken, is kennis nodig: over het hoger onderwijs, het studieaanbod, de beroepen en arbeidswereld, jezelf. Ken en verken het aanbod.
Start je studiekeuze! Universiteit Gent.
In dat geval zijn er verschillende doorstroommogelijkheden. Maak kennis met de opleidingen van de UGent tijdens de Studie-Informatiedagen. Met vragen of twijfels over je studiekeuze kan je terecht bij de studieadviseurs. Initiatieven voor studiekiezers. Volg een of meerdere lessen samen met onze eerstejaars.
Onderwijs, studiekeuze en beroepenkeuze De website van clbdiesttess!
Studiekeuze en beroepenkeuze. Alle informatie voor studiekeuze en beroepenkeuze vind je op. Onderwijskiezer is de online studiekeuze-informatiebank van de centra voor leerlingenbegeleiding. De site biedt informatie over alle studierichtingen in Vlaanderen, alle scholen, hogescholen en universiteiten, over alle niveaus en alle onderwijsvormen en types.

Contacteer ons