Meer resultaten voor jongeren over sociale media

 
jongeren over sociale media
Jongeren over sociale media.
Vrije tijd en cultuur. Jongeren over sociale media. Sociale media spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Jongeren houden zich hier meer mee bezig dan ouderen. Via sociale media kunnen ze gemakkelijker in contact komen en blijven met anderen.
Jongeren online media: appen, swipen en bingewatchen Frankwatching.
Ze vinden elkaar razendsnel. Aan de andere kant is de sociale druk bij jongeren om leuk gevonden te worden nog nooit zo groot geweest als nu. Het baart ons, de generaties die ook zonder internet zijn opgegroeid, zorgen. Jongeren die altijd maar op hun smartphone kijken, en altijd maar online zijn. Is het echt zo erg? Of weten we gewoon nog te weinig over hoe ze alleen, of samen met leeftijdsgenoten, hun weg vinden in een wereld vol digitale media?
Mediawijs Online, jongeren en sociale media Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
We proberen steeds vanuit de situatie van de ouder, leraar of andere begeleider van jongeren mee te denken over hoe we jongeren kunnen helpen om de kansen van sociale media ten volle te benutten terwijl de risicos zoveel mogelijk beperkt worden.
1 op de 6 jongeren is verslaafd aan sociale media Internet iHLN HLN.
Bijna de helft van de jongeren erkent dat sociale media negatieve gevolgen hebben voor hun leven. Ze slapen bijvoorbeeld s nachts slechter, ze kunnen zich minder goed concentreren en hun cijfers op school gaan achteruit. Een kleine groep zegt zelfs dat ze slechter contact met familie en vrienden hebben door sociale media. Lees ook: Facebook in overleg met Privacycommissie over cookies.
Jongeren over media: Mijn" generatie zit te veel op social media" Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.
Stand van de Nieuwsmedia. Jongeren over media: Mijn generatie zit te veel op social media. Nieuws augustus 14, 2017 augustus 15, 2017 Menno van den Bos. Jongeren tieners en media. Deze weken vertellen tieners op SVDJ.nl hoe zij omgaan met nieuws en media.
Zijn jongeren echt verslaafd aan sociale media? Marketingfacts.
Vrijwel alle jongeren hebben liever face-to-face contact dan contact via sociale media. Iets minder dan een vijfde van de jongeren zegt verslaafd te zijn aan sociale media. Over het algemeen hechten 12 tot 18-jarigen meer waarde aan sociale media dan 18 tot 25-jarigen en meisjes meer dan jongens.

Contacteer ons