Zoeken naar jongeren en social media

 
jongeren en social media
Dit leert de Digimeter ons over jongeren Helpdesk.
Mijn presentatie is saai! 3: Tools om presentaties mee te maken. Makkelijk rekeningen delen met Splitwise. 10 snelle tips om te starten met social media! Actionbound: maak je eigen citygame. De online campagne van Dokter Jules. Dit leert de Digimeter ons over jongeren.
Vlaamse jongeren blijven Facebook trouw maar gebruiken het wel persoonlijker Mediaraven.
Jongeren van hun kant zetten wel massaal digitale media in om over huiswerk te overleggen. Het online leerplatform van de school 22% moet het afleggen tegen de sms 75% en Facebook 78%. Ook hier gebruiken jongeren dus hun mediatoestellen om persoonlijk te overleggen met elkaar.
Veel jongeren verslaafd aan social media J/M Ouders.
De invloed van social media is volgens de jongeren groot en helaas niet alleen maar positief. Volgens 47% kunnen ze zich bijvoorbeeld minder goed concentreren, slapen ze slechter of presteren ze slechter op school door het gebruik van social media.
Mediagebruik bij kinderen en jongeren Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
rePresent: jongeren met een migratieachtergrond, journalisten en beeldvorming. Global Kids Online. Ontdek alle onderzoeken. Sociale media vanaf 16 jaar? Vind ik niet leuk. Het stiefkind van de volwassen Vlaamse film. Een verplicht en uniform internetdiploma is minstens even belangrijk als.
Rode Neuzen Dag: sociale media hebben negatieve invloed op p. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Filmpjes, fotos en andere berichten op sociale media lijken geen positieve rol te spelen. Zes op de tien jongeren geven aan dat ze enkel leuke dingen posten 56 pct en vier op de tien verbergen minder fijne dingen uit het leven 41 pct, klinkt het.
Sociale media De Standaard.
19/05/2017 Instagram is slecht voor de mentale gezondheid van jongeren. Instagram heeft een schadelijk effect op de mentale gezondheid van jongeren. Dat blijkt uit een Brits onderzoek. Ook Facebook, Twitter en Snapchat hebben een negatieve impact. Instagram, YouTube, Facebook, Snapchat, Twitter, Sociale media.
Jongeren, seks en online media.
2015, Social media in zorg en welzijn, Schiedam, Scriptum. Voor en nadelen. Door de anonimiteit kan onlinehulp laagdrempeliger zijn dan face-to-face-contact. Jongeren vertellen online veel sneller over hun problemen dan in een naar hun aanvoelen onwennig gesprek. Nadeel van contact via mail of chat is dat het via geschreven taal gebeurt.
Jongeren verkiezen sociale media boven traditionele media technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Jongeren verkiezen sociale media boven traditionele media. 15-06-16, 18.15u Bron: volkskrant.nl, ANP. 2 ANP XTRA. Social media zijn de populairste primaire nieuwsbron onder jongeren van 18 tot en met 24 jaar. Televisie staat op de tweede plek. Dit blijkt uit het nieuwste Digitale News Report van het Reuters Institute.
1 op de 6 jongeren is verslaafd aan sociale media Internet iHLN HLN.
Toch vinden vrijwel alle jongeren persoonlijk contact belangrijker dan via sociale media. De diensten kunnen wel helpen bij het contact met familieleden en vrienden die ver weg wonen. Bijna de helft van de jongeren erkent dat sociale media negatieve gevolgen hebben voor hun leven.

Contacteer ons