Resultaten voor jongeren en social media

 
jongeren en social media
Sociale media De Standaard.
19/05/2017 Instagram is slecht voor de mentale gezondheid van jongeren. Instagram heeft een schadelijk effect op de mentale gezondheid van jongeren. Dat blijkt uit een Brits onderzoek. Ook Facebook, Twitter en Snapchat hebben een negatieve impact. Instagram, YouTube, Facebook, Snapchat, Twitter, Sociale media.
Zo bepalen sociale media het reisgedrag van jongeren Reizen KnackWeekend.be.
Dat blijkt uit een onderzoek van Expedia samen met Ruigrok NetPanel. Anderen jaloers maken blijkt een belangrijke reden waarom jongeren vakantiefoto's' delen op sociale media. En dat lukt best vaak. De helft van de ondervraagden zegt inderdaad wel eens afgunst te voelen bij het zien van de vakantiekiekjes van een ander.
Alle artikels over sociale" media" Knack.be.
Een studie die verscheen in de Journal of Personality and Social Psychology kon aan de hand van Facebook-posts duidelijk het onderscheid maken tussen introverten en extraverten. Belgische Twitteraars verenigen zich met sameneten. Verschillende Belgen op Twitter nodigen onder de hastag sameneten volstrekt vreemden uit aan hun tafel. Christen, Moslim of atheïst: iedereen is welkom om over de aanslagen te praten en de gebeurtenissen samen te verwerken. Veelvuldig gebruik sociale media verhoogt kans op depressie. Overmatig gebruik van sociale media door jongeren verhoogt de kans op depressie, blijkt uit nieuw onderzoek. Sociale media reageren niet bij helft meldingen ongewenste seksuele situatie.
Jongeren en sociale media: wat zijn de gevaren? WDR Verzekeringen.
Zoeken naar: Zoeken. Jongeren en sociale media: wat zijn de gevaren? Sociale media zijn vandaag niet meer weg te denken uit het leven van de jongeren. Ze maken deel uit van hun identiteit, maar brengen ook bepaalde gevaren met zich mee.
Wat zijn sociale media en wat kan je ermee doen goedgezind.be by Gezinsbond.
Over sociale media en jongeren Stefaan Lammertyn, Die Keure, 2015. Mijn kind leeft online. Stefaan Lammertyn en Lieve Swinnen, Van Halewyck, 2017. Over sociale media als grote afleider Justine Pardoen, SWP, 2012. Vormingen veilig online Mediawijsheid voor jongeren en ouders.
Jongeren over sociale media.
Sociale media spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Jongeren houden zich hier meer mee bezig dan ouderen. Via sociale media kunnen ze gemakkelijker in contact komen en blijven met anderen. Sociale media kunnen echter ook negatieve gevolgen hebben voor jongeren.
Jongeren, seks en online media.
2015, Social media in zorg en welzijn, Schiedam, Scriptum. Voor en nadelen. Door de anonimiteit kan onlinehulp laagdrempeliger zijn dan face-to-face-contact. Jongeren vertellen online veel sneller over hun problemen dan in een naar hun aanvoelen onwennig gesprek. Nadeel van contact via mail of chat is dat het via geschreven taal gebeurt.
20140218 jongeren en sociale media: de gevaren.
Presentatie gegeven in Adviescomité wetenschappelijke en technologische vraagstukken van de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Gevaren van sociale media voor jongeren met focus op privacyrisico's' ook voor volwassenen. Published in: Social Media. Comment goes here. 12 hours ago Delete Reply Spam Block.
Jongeren online media: appen, swipen en bingewatchen Frankwatching.
Jongeren gebruiken massaal social media. Bijna alle jongeren 99% van 12 tot 25 jaar maken gebruik van social media. Om te luisteren naar muziek, filmpjes en series Netflix te bekijken, appen met vrienden en om te gamen. De sociale omgeving is voor jongeren van levensbelang.

Contacteer ons