Zoeken naar jongeren en social media

 
jongeren en social media
Maken sociale media je ongelukkig of juist wijzer? EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
Uit onderzoek van het CBS gehouden in 2015 onder 4000 jongeren tussen de 12-25 jaar blijkt dat jongeren slechter slapen, zich minder goed kunnen concentreren en slechter presteren op school. Bijna de helft van deze jongeren 47% zegt dat sociale media een negatieve invloed hebben op een of meerdere onderdelen van hun leven.
Vlaamse jongeren blijven Facebook trouw maar gebruiken het wel persoonlijker Mediaraven.
Jongeren van hun kant zetten wel massaal digitale media in om over huiswerk te overleggen. Het online leerplatform van de school 22% moet het afleggen tegen de sms 75% en Facebook 78%. Ook hier gebruiken jongeren dus hun mediatoestellen om persoonlijk te overleggen met elkaar.
Jongeren mogen vanaf 13 jaar op sociale media.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Ook het Vlaams Parlement is voor een grens vanaf 13 jaar. Omdat Europa nieuwe richtlijnen over privacy in het leven roept. Daarom moeten de lidstaten beslissen wanneer jongeren online mogen. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven. Beheer uw nieuwsbrieven. Uw portefeuille nu nog slimmer. Met de nieuwe features van de portefeuilletool volgt u uw beleggingen nog beter op. Raadpleeg uw portefeuille. Lees De Tijd op uw smartphone of tablet. Download onze gratis app. Apple App Store. Google Play Store. Jobs bij Mediafin. Facebook Twitter RSS Linkedin. Uw limiet van 5 gratis artikels is bereikt. Kies een abonnement en lees meteen verder.
Sociale media De Standaard.
Sociale media, Jeugd. 16/05/2018 Vaticaan geeft nonnen advies over sociale media. Het Vaticaan heeft richtlijnen opgesteld voor kloosternonnen en het gebruik van sociale media. Ze moeten vooral niet te aanwezig zijn, want dan riskeren ze de contemplatieve stilte t. Vaticaan, Sociale media.
13" jaar als minimumleeftijd voor sociale media is realistische keuze" VRT NWS. VRT NWS. Play knop. Play knop. VRT NWS.
Video player inladen. Wie vragen heeft over privacy en sociale media kan onder meer terecht op de website ikbeslis.be van de Privacycommissie. Jongeren, ouders en leerkrachten vinden er tools en tips. Over enkele maanden zal de Privacycommissie trouwens niet alleen advies kunnen geven, ze zal ook kunnen controleren en boetes opleggen.
Sociale media Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
Ik zou het gwn vragen en die andere dingen zoals instagram enz gewoon verzwijgt, hihi. Larissa zegt: bijna 2 jaar geleden. Ik heb ook zo'n' ouders soms heel irritant Maar zeg dat ze je Instagram mogen nakijken de foto's' die je eropzet. Awel: Zeggen dat je bij social media er meer bijhoort werkt niet echt.
Jongeren en sociale media: wat zijn de gevaren? WDR Verzekeringen.
Zoeken naar: Zoeken. Jongeren en sociale media: wat zijn de gevaren? Sociale media zijn vandaag niet meer weg te denken uit het leven van de jongeren. Ze maken deel uit van hun identiteit, maar brengen ook bepaalde gevaren met zich mee.
Kinderen en tieners op sociale netwerksites.
Amuseer je samen, maak plezier. Zo is het gemakkelijker om dit onderwerp op een positieve manier te bespreken. Hoe gaan jongeren om met sociale netwerken.: Meer info over sociale media en tof videomateriaal.: Boek Mediawijs online jongeren en sociale media.:
Leeftijdsgrens sociale media: wat vinden jongeren daar zelf van? VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
fr Allez à Flandreinfo.be en Visit flandersnews.be, the English news website of VRT News de Zur deutschsprachigen Webseite. Ontdek Sluit Video Zoek Net binnen. Er is iets fout gegaan. Start / stop automatisch afspelen Volgende. Video player inladen. Leeftijdsgrens sociale media: wat vinden jongeren daar zelf van? 13 jaar, dat wordt de officiële leeftijdsgrens voor kinderen op sociale media.

Contacteer ons